-

-

17 Μαρ 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ (φωτογραφίες + βιογραφικά)

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ - Ψηφοδέλτιο 2014

Φωτογραφίες και σύντομα βιογραφικά (με κλικ στις φωτογραφίες, τις βλέπετε σε μεγέθυνση).

Επικεφαλής ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ και υποψήφιος δήμαρχος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ

Γεννημένος το 1958 στο Αιγάλεω, τεχνολόγος Γραφικών Τεχνών ΤΕΙ Αθήνας, έχει εργαστεί ως ωρομίσθιος καθηγητής ΤΕΙ σε τομείς πώλησης και διαφήμισης επιχειρήσεων, στον προγραμματισμό παραγωγής του Οργανισμού Εκδόσεων Διδακτικών Βιβλίων, ενώ υπήρξε συνιδιοκτήτης χαρτοπωλείου 1987-1990. Σήμερα μετά την διάλυση του ΟΕΔΒ είναι υπάλληλος στο ΥΠΕΠΘ.
Δημοτικός σύμβουλος (1995-2002, 2009-2014). Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Αιγάλεω στους τομείς αθλητισμού, πρασίνου, πολιτισμού, ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης, αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου και του ΚΕΚ υποστήριξης γυναικών Δυτικής Αθήνας.
  • Μέλος από το 2011 της Εθνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CoR). Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Απασχόλησης της ΚΕΔΕ.
  • Έχει υπάρξει Εμπειρογνώμονας της ΚΕΔΚΕ, συμμετέχοντας στην Επιτροπή Απασχόλησης και κοινωνικής πολιτικής και στην επιτροπή Employers Platform του συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών της Ευρώπης (CCRE), στην τριμερή ευρωπαϊκή επιτροπή τομεακού κοινωνικού διαλόγου για ΟΤΑ και στην ομάδα στήριξης της ΚΕΔΚΕ σε αντίστοιχες Εθνικές Επιτροπές και Επιτροπές Παρακολούθησης Προγραμμάτων του ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ.
  • Συμμετοχή ως Εμπειρογνώμονας σε εθνικές και διεθνείς συναντήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του ΟΑΣΑ, ευρωπαϊκών και εθνικών δικτύων για ζητήματα τοπικής ανάπτυξης, κοινωνικής πολιτικής, απασχόλησης και κοινωνικής οικονομίας, σε φόρουμ διεθνών οργανώσεων (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης – Ερυθρός Σταυρός, ESN, NIRAS κλπ.) για ζητήματα υποστήριξης μεταναστών, προσφύγων, αιτούντων άσυλο. Επίσης στο Εθνικό Συμβούλιο Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας.
  • Δραστηριοποίηση σε επιτροπές και κινήσεις για την προστασία του Ελαιώνα, του Ποικίλου, του όρους Αιγάλεω, του Θριάσιου, των ελεύθερων χώρων.
  • Με ενεργό δράση στο μεταπολιτευτικό μαθητικό κίνημα του Αιγάλεω και στο σπουδαστικό κίνημα, στις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, ανένταχτος από το 1980 με έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα.
  • Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ (1996-2010) και του ΣΥΡΙΖΑ (2012-σήμερα), μέλος της γραμματείας στα τμήματα Αυτοδιοίκησης και Ευρωπαϊκής Πολιτικής.
  • Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2007.
  • Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ.

Παρουσίαση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων:


1. ΑΓΑΠΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω, όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Απόφοιτος του Α΄ Προτύπου Λυκείου Αθηνών (Πλάκα). Σπούδασε αγγλικά στο Πανεπιστήμιο Concordia στο Μόντρεαλ του Καναδά. Έχει εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας κοσμημάτων και στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Ενεργό μέλος της Greenpeace, υποστηρικτής φιλοζωικών οργανώσεων και λάτρης της ποδηλασίας, στην οποία υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας ο πατέρας του, Παντελής Αγαπίου, επί σειρά ετών.

2. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και είναι πατέρας δύο παιδιών. Σαν νέος έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο στον Παναθηναϊκό και αργότερα στο Αιγάλεω, αλλά και με την Εθνική Ελπίδων. Στα 22 του λόγω τραυματισμού αναγκάστηκε να αφήσει την ενεργό αθλητική δράση. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τις πωλήσεις για πολλά χρόνια από θέσεις ευθύνης. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Η δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και συνολικά η χώρα τον έκανε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά. Επέλεξε να προσφέρει μέσα από τις γραμμές της Ανάπλασης γιατί θεωρεί ότι οι άνθρωποι του συνδυασμού και ο επικεφαλής της έχουν τις γνώσεις, τη θέληση και την εμπειρία για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας.

3. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Αιγάλεω. Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας Πανεπιστημίου Βελιγραδίου και ΤΕΙ Αθηνών, με δόκιμη πείρα ετών. Ελεύθερη επαγγελματίας, διατηρεί κέντρο φυσικοθεραπείας στο Λιούμη. Το 2010 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω με την ΑΝΑΠΛΑΣΗ. Κόρη του Νίκου και της Λίτσας Αθανασιάδη, η οποία διατέλεσε τρεις τετραετίες δημοτική σύμβουλος επί δημαρχίας Μυστακόπουλου. Τόσο η επαγγελματική της ιδιότητα όσο και το οικογενειακό και κοινωνικό της περιβάλλον, την ευαισθητοποιούν σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και αθλητισμού, όπου επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

4. ΑΡΕΤΑΚΗ-ΝΤΕΝΤΟΡΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951 και κατοικεί στο Αιγάλεω. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε μέρος στις φοιτητικές κινητοποιήσεις της δεκαετίας του 1970. Υπηρέτησε ως καθηγήτρια στο 5ο Λύκειο Αιγάλεω και σήμερα είναι συνταξιούχος. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Αναγέννησης και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου. Εκλέγεται δημοτική σύμβουλος από το 1991 και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Δημοτικής Βιβλιοθήκης και μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Πολιτιστικού Οργανισμού (ΔΠΟ) που οι τελευταίες διοικήσεις του Δήμου απαξίωσαν και τελικά κατάργησαν, με σοβαρές αρνητικές συνέπειες όσον αφορά στην ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων στην πόλη.

5. ΑΡΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Μέλος παλιάς αιγαλιώτικης οικογένειας (εγγονός του συνονόματου αντιδήμαρχου του Μαυροθαλασσίτη και γιος του Τάκη Αρώνη, δημοτικού συμβούλου του Μυστακόπουλου και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αιγάλεω), μεγάλωσε στην Ελλησπόντου, πήγε Δημοτικό στο 11ο στη Μίνωος, πέρασε με εξετάσεις στην Ιωνίδειο Πρότυπο Σχολή Πειραιά και μετά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, απ' όπου αποφοίτησε ως διπλωματούχος Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός. Με μελετητικά πτυχία στις συγκοινωνιακές και στις τοπογραφικές μελέτες, έχει εξειδίκευση στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS), με ερευνητικό έργο και συμμετοχή σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Παράλληλα δίδαξε σε ιδιωτικά και δημόσια ΙΕΚ, ενώ το 2001 ίδρυσε την σχολή πληροφορικής ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, την οποία λειτούργησε μέχρι το 2010 στην Αγίου Σπυρίδωνος στο Λιούμη. Μέλος της ΑΕΠΙ ως δημιουργός (τραγουδοποιός), με έναν μέχρι σήμερα προσωπικό δίσκο και πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές. Από μαθητής έως σήμερα, συμμετέχει ενεργά στους αγώνες της Αριστεράς, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα Παιδείας και Πολιτισμού. Ιδρυτικό μέλος και με έντονη έως πρόσφατα δράση στο συντονιστικό της παράταξης Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών στο ΤΕΕ.

6. ΒΑΓΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΔΩΡΑ)

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1968. Εργάζεται ως δασκάλα στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, όπου και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Αιγάλεω και διετέλεσε επίσης μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής. Ασχολείται ιδιαίτερα με τα θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την προστασία του, καθώς και με θέματα που αφορούν την κοινωνία και την παιδεία. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Ροδόπουλο και έχουν δύο παιδιά, τη Χρύσα και τον Νικόλα.

7. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ-ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΝΝΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Είναι απόφοιτος του 6ου ΕΠΑΛ και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο ωδείο "Φίλιππος Νάκας". Είναι παντρεμένη, μητέρα τριών παιδιών και ασχολείται με τα οικιακά. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού σχολείου Αιγάλεω και τα δύο τελευταία εκτελεί καθήκοντα προέδρου. Για δύο συνεχή χρόνια προσέφερε εθελοντικό έργο στην οργάνωση "Κάνε μια ευχή". Ο λόγος για τον οποίο κατεβαίνει ως υποψήφια στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο είναι επειδή πιστεύει ότι το ΑΙΓΑΛΕΩ χρειάζεται μια πραγματική ΑΝΑΠΛΑΣΗ και ανθρώπους πρόθυμους και ικανούς να την πραγματοποιήσουν.

8. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1966 στο Αιγάλεω. Μεγάλωσε και ζει στον τόπο που γεννήθηκε. Είναι γεωπόνος και δίδαξε για 13 χρόνια στο ΤΕΙ-Καλαμάτας. Είναι ιδρυτής των εκδόσεων Έμβρυο, μέλος της πρωτοβουλίας «Για να μην πεθάνει η αγορά του Αιγάλεω» και μέλος του Δ.Σ. (στη μειοψηφία) της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αιγάλεω. Είναι γραμματέας για δύο συνεχόμενες θητείες της δημοτικής παράταξης Ανάπλαση Αιγάλεω. Θεωρεί αναγκαία (και αγωνίζεται για) την ενεργοποίηση και την ισότιμη συμμετοχή όλων των δημοτών με σκοπό την επεξεργασία και την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων της πόλης και της κοινωνίας μας, κάτι που έχει ως προϋπόθεση την τακτική, αναλυτική και πλήρη ενημέρωση όλων.

9. ΒΛΑΧΟΥ ΖΩΗ

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Αιγάλεω. Τελείωσε το 6ο Λύκειο Αιγάλεω με άριστα. Φοιτεί στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Έχει εργαστεί, παράλληλα με τις σπουδές της, σε ιδιωτικές εταιρίες. Το 2012 εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα (Πλ. Δαβάκη). Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά. Σπούδασε κλασικό μπαλέτο και χορό και ασχολείται με το θέατρο. Από θέση υπευθυνότητας μπορεί να συμβάλει αφενός στην προγραμματική επιδίωξη της παράταξης για την αξιοποίηση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας στα δημοτικά κτίρια (με βάση το γνωστικό πεδίο των πανεπιστημιακών σπουδών της) και αφετέρου στον τομέα της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, ώστε οι νέες και οι νέοι της πόλης μας να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους με την πολιτιστική ενεργοποίησή τους.

10. ΒΛΑΧΟΥ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Αιγάλεω. Προέρχεται από οικογένεια προσφύγων της Μικράς Ασίας. Πτυχιούχος αγγλικής φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών του Αιγάλεω και από το 1993 υπηρετεί τη δημόσια εκπαίδευση σε δημοτικό σχολείο του Χαϊδαρίου, ασκώντας, τα τρία τελευταία χρόνια, τα καθήκοντα της υποδιευθύντριας. Έχει εκλεγεί τρεις φορές στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαϊδαρίου, έχοντας ενεργό συμμετοχή στους κοινωνικούς αγώνες.

11. ΓΕΜΕΝΤΖΗ ΚΛΑΥΔΙΑ

Γεννήθηκε (το 1959) και μεγάλωσε στο Αιγάλεω (Άγιο Σπυρίδωνα). Είναι παντρεμένη με τον Μανώλη Παπαδάκη και έχουν δύο κόρες. Έζησαν για μεγάλο διάστημα στο Ηράκλειο Κρήτης όπου εργαζόταν στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εκεί πάντα συμμετείχε ενεργά στα κοινά, τόσο στον χώρο εργασίας της όσο και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Επέστρεψαν στο Αιγάλεω πριν από δύο χρόνια και σήμερα εργάζεται στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας ως εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό στο Τμήμα Βιολογίας. Επειδή πιστεύει έμπρακτα στη διά βίου μάθηση, πρόσφατα απέκτησε το διδακτορικό της από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Δεδομένου ότι ποτέ δεν έλειψε η επαφή της με το Αιγάλεω, αφού εδώ εξακολουθεί να μένει η πατρογονική της οικογένεια, δέχτηκε την πρόσκληση–πρόκληση για να έχει την ευκαιρία να βοηθήσει για έναν άλλο Δήμο, ζωντανό, ανοιχτό και πολιτισμένο. Τέλος, επειδή η άθληση είναι μια από τις προτεραιότητές της, θα προσπαθήσει να γίνει προτεραιότητα και για τους άλλους.

12. ΓΕΡΑΚΗ ΖΩΗ

Γεννήθηκε τον Απρίλη του 1983 και κατοικεί στο Αιγάλεω. Είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας και τα τελευταία έξι χρόνια, παράλληλα με την εργασία της σε φυσικοθεραπευτήρια, διδάσκει σε γυμναστήρια pilates και yoga. Το 2011 διατέλεσε φυσικοθεραπεύτρια στα δημοτικά ιατρεία του δήμου. Αγαπά την πόλη της και την ονειρεύεται ακόμα καλύτερη. Υποψήφια δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά, θέλει να συμμετέχει ενεργά στην αναβάθμιση του πολιτισμού και του αθλητισμού για τους κατοίκους του Αιγάλεω.

13. ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ-ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Γεννήθηκε το 1984 στην Πάτρα και μένει μόνιμα στο Αιγάλεω, την πόλη καταγωγής της. Αποφοίτησε από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2007 και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία στο Πανεπιστήμιο του Sussex το 2009. Δίδαξε Μαθηματικά και Στατιστική για Οικονομολόγους στο Πανεπιστήμιο SOAS του Λονδίνου την περίοδο 2011-2012, ενώ σήμερα διδάσκει Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στο Αλληλέγγυο Φροντιστήριο Αιγάλεω. Είναι διπλωματούχος μουσικός. Δραστηριοποιήθηκε μέσα από τις γραμμές της Νεολαίας Συνασπισμού από το 2002 και διετέλεσε μέλος του Κεντρικού της Συμβουλίου την περίοδο 2007-2009. Συμμετείχε στο κίνημα για την υπεράσπιση του άρθρου 16 και σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες των κινημάτων νεολαίας. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και της παράταξης Συνεργασία Αριστερών Οικονομολόγων. Είναι συντονίστρια του τομέα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ.

14. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)

Γεννήθηκε στην Ορεστιάδα του Ν. Έβρου. Μητέρα της Ίλιας και της Άλκηστης Διολέτη. Απόφοιτος λυκείου, εργάστηκε δέκα χρόνια ως βοηθός λογιστή και σήμερα ως ιδιωτική υπάλληλος στο Αιγάλεω. Επί 11 χρόνια είναι ενεργό μέλος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων (υπήρξε για τέσσερα χρόνια πρόεδρος στο 14ο Δημοτικό Σχολείο και σήμερα είναι πρόεδρος στο 9ο Γυμνάσιο και αντιπρόεδρος στο 3ο Λύκειο Αιγάλεω). Είναι μέλος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω και αναπληρωματικό μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

15. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γέννημα (1979) και έκτοτε θρέμμα (και οπαδός) του Αιγάλεω. Ε, και που σπούδασε Περιβαλλοντολόγος - Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με τίτλο "Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων", τι κατάλαβε; Μπορεί να εργάστηκε, υπηρετώντας την επιστήμη του περιβάλλοντος, στους δήμους Αιγάλεω και Περιστερίου και να διετέλεσε προϊστάμενος στο τμήμα επεξεργασίας νερού ιδιωτικής εταιρείας, αλλά τώρα είναι, φυσικά, άνεργος. Συμμετέχει ενεργά σε ελεύθερους κοινωνικούς χώρους και δομές αλληλεγγύης, πιστεύοντας ότι ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός, με τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη. Είναι κάθετα αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση του νερού και αγωνίζεται για να μην πραγματοποιηθεί. Είναι γιος της Νίτσας Νούση-Γεωργοπούλου, δημοτικής συμβούλου και αντιδημάρχου με την Ανάπλαση επί δημαρχίας Γιάννη Μυστακόπουλου.

16. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Παντρεμένος, με δύο παιδιά, είναι σήμερα 54 ετών και εργάζεται ως οδηγός στις αστικές συγκοινωνίες. Ανήκει σε μια οικογένεια που είναι γνωστή για τις προοδευτικές πολιτικές της αντιλήψεις και την έντονη κοινωνική της δράση στο Αιγάλεω. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά, δεσμεύεται να προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για την καλυτέρευση της ζωής των πολιτών του Αιγάλεω.

17. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1957. Παντρεμένος, με δύο παιδιά. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας (συνεργείο αυτοκινήτων). Απόφοιτος τεχνικής σχολής, διπλωματούχος μηχανικός μηχανολόγος και αναρτήσεων. Με έντονη κοινωνική παρουσία και δραστηριότητα, είναι ευαισθητοποιημένος στα καθημερινά προβλήματα. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για δεύτερη φορά.

18. ΓΟΥΛΟΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Γεννήθηκε το 1971 και κατοικεί στο Αιγάλεω. Σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στο τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Χαλκίδας. Παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια οικονομικής κατεύθυνσης και είναι πιστοποιημένος εισηγητής από τον ΟΑΕΔ για διδασκαλία μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων. Παράλληλα με την ενασχόλησή του ως συνεργάτη λογιστικού-φοροτεχνικού γραφείου (από το 1997), έχει εργασθεί ως εισηγητής σεμιναρίων σε ιδιωτική σχολή και έχει διατελέσει επί 15ετία στέλεχος επιχειρήσεων, όπως για παράδειγμα στην ΕΒΓΑ Α.Ε., ως διευθυντής Χρηματοοικονομικού (έως το 2009). Σήμερα δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας εταιρεία παροχής λογιστικών, φοροτεχνικών και οικονομοτεχνικών υπηρεσιών. Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει να κάνει με την αγάπη για την πόλη που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά.

19. ΔΑΛΕΖΙΟΥ-ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ)

Γεννήθηκε το 1958 στην Ερμούπολη της Σύρου. Κατοικεί στο Αιγάλεω από το 1964 και είναι παντρεμένη με τον Νότη Πανταζόπουλο. Έχει δύο παιδιά, τον Γιάννη 27 ετών και την Μαριλέττα 24 ετών. Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση με ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Nottingham. Είναι στέλεχος μεγάλης ιδιωτικής τράπεζας. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά με ενεργό δράση τόσο στο μαθητικό όσο και στο σπουδαστικό κίνημα. Υπήρξε μέλος στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου και το 1997 εξελέγη πρόεδρος. Επίσης διετέλεσε μέλος των Σχολικών Επιτροπών του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω, με αρμοδιότητα τη διαχείριση των οικονομικών και την καλή λειτουργία των σχολείων.

20. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)

Γεννήθηκε και μένει στο Αιγάλεω. Εργάζεται ως επιμελήτρια κειμένων σε εφημερίδες και περιοδικά ("Ο Κόσμος του Επενδυτή", Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, "Επενδυτής" κλπ.). Με έντονη παρουσία στην κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή της πόλης από τα μαθητικά της χρόνια. Εργάστηκε παλαιότερα στον διαδημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΔΙΑΥΛΟΣ 10. Για πολλά χρόνια, διατηρούσε βιβλιοπωλείο στο Αιγάλεω. Συνοικιακός σύμβουλος, μέλος της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΛΗΝΟΣ και ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας του Δήμου Αιγάλεω. Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ανάπλαση για δεύτερη φορά.

21. ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1956. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός ΤΕΙ και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Με έντονη δραστηριότητα στο μεταπολιτευτικό κίνημα της πόλης και στο σπουδαστικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Έχει διατελέσει μέλος του Κ.Σ. της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας (ΕΣΕΕ). Μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Τροφίμων και Ποτών.

22. ΖΑΧΑΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1965, έχει δύο παιδιά. Οικονομολόγος, πτυχιούχος της οικονομικής σχολής του Πανεπιστημίου της Μόσχας Λομονόσωφ και κάτοχος Master οικονομικών επιστημών, μέλος του ΟΕΕ. Επιχειρηματίας, στον τομέα των εξαγωγών ελληνικών πιστοποιημένων αγροτικών προϊόντων. Είχε από τα μαθητικά και φοιτητικά του χρόνια έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα στην πόλη. Διετέλεσε πρόεδρος 15μελούς, αντιπρόεδρος των Ελλήνων Φοιτητών στην πρώην Σοβιετική Ένωση και στέλεχος της ΚΝΕ. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αιγάλεω, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αιγάλεω και επιστημονικός συνεργάτης του περιοδικού "Φρουτονέα".

23. ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε στο Καζακστάν το 1954. Επαγγελματίας, κατοικεί εδώ και 44 χρόνια στο Αιγάλεω (στα Νταμαράκια). Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Α.Ο. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ. Πάντα με ενεργό συμμετοχή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής και γενικότερα της πόλης.

24. ΚΑΒΑΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Τριτοετής φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η ηλικία του, 21 χρόνων, δεν του έχει δώσει την ευκαιρία να αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, αλλά η διάθεσή του για την ενασχόληση με τα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπαγορεύεται τόσο από τα αδιέξοδα και την απελπισία που αντιμετωπίζει γενικά η νέα γενιά από τις απάνθρωπες και αντιλαϊκές πολιτικές των μνημονίων, όσο και από την επιθυμία του να συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του αιγαλιώτικου κόσμου.

25. ΚΑΠΝΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννημένος στον Άγιο Σπυρίδωνα του Αιγάλεω. Ασχολείται επαγγελματικά με την καλλιτεχνική διαφήμιση. Από τα παλαιότερα στελέχη της Ανάπλασης, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα κοινωνικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

26. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε το 1947 στο Αιγάλεω όπου ζει και εργάζεται. Είναι παντρεμένος κι έχει μια κόρη. Είναι βιοτέχνης σιδηρο-αλουμινοκατασκευών. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αιγάλεω. Έχει αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα στον χώρο των αθλητικών σωματείων της πόλης. Υπήρξε πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. ΟΡΦΕΥΣ. Την περίοδο 1995-98 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος. Υπήρξε πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Αιγάλεω.

27. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

Γεννημένος το 1961 στη Λευκάδα, έζησε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω από το 1963. Σήμερα είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Τελείωσε το Α' Γυμνάσιο Αρρένων Αιγάλεω και σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Έλαβε την ειδικότητα της Παθολογίας και την εξειδίκευση της Διαβητολογίας. Σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο (από το 1999), ενώ υπήρξε διευθυντής του Παθολογικού Τμήματος της κλινικής "Ταξιάρχες" (2000-2001) και επιστημονικός διευθυντής της κλινικής "Τίμιος Σταυρός" (2001-2007). Έκτοτε, εργάζεται ως διευθυντής του Παθολογικού τμήματος και επιστημονικός διευθυντής στην Κλινική Περιστερίου του Ιατρικού Αθηνών. Από τα πρώτα μεταπολιτευτικά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στον μαθητικό και σπουδαστικό συνδικαλιστικό χώρο, διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Ρώμης και αναδείχθηκε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Φοιτητικών Συλλόγων Ιταλίας (ΟΕΦΣΙ) τη διετία 1998-1990. Εκπρόσωπος του νοσοκομείου, ως ειδικευόμενος, στην ΕΙΝΑΠ. Στέλεχος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ έως το 1990, μετέπειτα ανένταχτος της Αριστεράς και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012.

28. ΚΟΛΛΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ (ΑΡΗΣ)

Γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στο Αιγάλεω όπου ζει έως σήμερα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ραδιολογίας - Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας και το 2009 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται ως ειδικευόμενος Ιατρός στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

29. ΚΟΥΤΡΟΥΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ)

Γεννημένος στο Αιγάλεω το 1963. Παντρεμένος, πατέρας δύο κοριτσιών. Απόφοιτος του Α' Λυκείου Αιγάλεω (της οδού Μοσχονησίων). Πολιτικός Μηχανικός, MSc στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό. Εργαζόμενος επί πολλά έτη σε κατασκευαστικές εταιρείες. Σήμερα εργάζεται στην Ειδική Υπηρεσία ΕΣΠΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και διαχειρίζεται έργα υποδομών στους τομείς της Ενέργειας, της Βιομηχανίας καθώς και της Έρευνας και της Τεχνολογίας. Μέλος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος τη δεκαετία του 1980 στην Πάτρα. Εκπροσώπησε την ΕΦΕΕ σε διεθνές συνέδριο φοιτητικών συλλόγων το 1987. Πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου των Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στις υπηρεσίες του ΕΣΠΑ (Εργαζόμενοι στη ΜΟΔ).

30. ΚΟΥΤΣΟΘΕΟΔΩΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικολογία - Διαχείριση και Προστασία Φυσικού Περιβάλλοντος. Είναι καθηγητής Βιολογίας στο 3ο Γενικό Λύκειο Αιγάλεω και συμμετέχει ως εθελοντής καθηγητής στο Αλληλέγγυο Φροντιστήριο του δήμου. Εκπροσωπεί τη δημοτική παράταξη Ανάπλαση Αιγάλεω στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Βιολογίας στην Πάτρα, καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Α' ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής. Υπήρξε μέλος της Νεολαίας Συνασπισμού, του Συνασπισμού και σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ.

31. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Αιγάλεω. Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά. Τελείωσε τη Γαλλική Σχολή (Saint Paul) του Πειραιά σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο The Chartered Institute of Marketing και είναι πιστοποιημένος Εκτιμητής και Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας από τον οργανισμό STAREGISTER και την AMERICAN ACADEMY OF FINANCIAL MANAGEMENT. Έχει εργαστεί σαν στέλεχος σε μεγάλες εγχώριες και πολυεθνικές εταιρίες, ενώ έχει διδάξει Διοίκηση Πωλήσεων στην ΕΕΔΕ και επαγγελματικό προσανατολισμό στο Saint Paul. Έχει διατελέσει πρόεδρος του 1ου Συνοικιακού Συμβουλίου στο Άνω Λιούμη και μέλος Δ.Σ. σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων. Σήμερα εργάζεται σαν Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ακίνητης Περιουσίας, διατηρώντας δικό του γραφείο στο Αιγάλεω.

32. ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της γλωσσικής διδασκαλίας. Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της Αριστερής Ενότητας και εκλέχθηκε στο Δ.Σ. του Συλλόγου Προπτυχιακών και του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών του τμήματός του. Παράλληλα, οργανώθηκε στη Νεολαία Συνασπισμού και διετέλεσε μέλος του γραφείου Σπουδάζουσας Αθήνας και κατόπιν του γραφείου Δυτικής Αθήνας. Σήμερα είναι συντονιστής της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αιγάλεω. Εργάζεται ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός και είναι μέλος του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Αθήνας-Πειραιά.

33. ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗ-ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΜΑΛΑΜΩ

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1962. Ζει και κατοικεί μόνιμα στα Νταμαράκια. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Κοσμίδη, αντιπρόεδρο για 20 χρόνια της Α.Ο. ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, και μητέρα δύο κοριτσιών. Έχει εργασθεί στο δημαρχείο του Αιγάλεω για 26 χρόνια, απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Όραμά της είναι ένα πιο ανθρώπινο Αιγάλεω για τους νέους και όλους τους συμπολίτες μας.

34. ΜΕΡΤΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1963 στο Αιγάλεω από μικρασιατική οικογένεια και μεγάλωσε με τον παλμό της πόλης. Τελειόφοιτος του ΕΛΚΕΠΑ (προγραμματιστής Η/Υ) και της τεχνικής σχολής Τηλεπικοινωνιακών Δικτύων ΟΤΕ. Εργάστηκε στη δουλειά του πατέρα του (οικοδομή), αργότερα σε εταιρεία μηχανογράφησης και από το 1982 εργάζεται στον ΟΤΕ. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΛΗΝΟΣ (1982-84) και έχει αξιόλογη αθλητική και κοινωνική δραστηριότητα στην πόλη.

35. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Έγγαμη, μητέρα ενός αγοριού. Απόφοιτη της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής Πειραιά. Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του ΟΠΑ (πρώην ΑΣΟΕΕ). Εργάσθηκε στον ΟΤΕ επί σειρά ετών σε θέσεις Εξυπηρέτησης Πελατών, Τεχνικής Υποστήριξης και τα τελευταία χρόνια στη Διεύθυνση Μάρκετινγκ. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε και συμμετείχε σε συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων ΟΤΕ. Επί πενταετία εκλεγμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ. Υπεύθυνη του Παιδικού Τμήματος, του Τμήματος Βόλεϊ και μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού "Πολιτιστική Έκφραση" του συλλόγου, με σειρά δημοσιευμένων άρθρων σε αυτό. Υποψήφια για πρώτη φορά, με όραμα τη συμβολή στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

36. ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΑΡΟΛΟΣ

Γεννήθηκε το 1977 στο Αιγάλεω από πολύτεκνη οικογένεια. Είναι γιος του Νικολάου Μουζάκη, πρώην πρωταθλητή Ελλάδας, βαλκανιονίκη και μεσογειονίκη στο άθλημα της ελληνορωμαϊκής πάλης. Απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου Αιγάλεω, τμήματος Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων. Σήμερα εξασκεί το επάγγελμα του λιθογράφου. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου ΠΡΟΟΔΟΣ Αιγάλεω, στον οποίο υπήρξε και αθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης. Στα νεανικά του χρόνια υπήρξε μέλος της ΚΝΕ και αργότερα του ΚΚΕ. Είναι παντρεμένος, πατέρας μιας κόρης και μέχρι σήμερα κατοικεί στο Αιγάλεω.

37. ΜΠΑΓΛΑΝΕΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Γεννημένος το 1958 στο Αιγάλεω, είναι πτυχιούχος Μαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι καθηγητής μαθηματικών σε δημόσιο λύκειο. Είχε έντονη πολιτική και κοινωνική παρουσία στη μεταπολιτευτική ζωή της πόλης, αρχικά ως στέλεχος του Ρήγα Φεραίου και του ΚΚΕ Εσωτερικού, ανένταχτος στη συνέχεια. Υπήρξε συνιδιοκτήτης φροντιστηρίου στο Αιγάλεω, μέχρι τον διορισμό του στη δημόσια εκπαίδευση.

38. ΜΠΑΣΤΑ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε στο Μεταξουργείο και μεγάλωσε στο Αιγάλεω όπου και ζει. Τελείωσε το γυμνάσιο της περιοχής το '74 και αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του πολυτεχνείου του Μιλάνου το '82. Ενταγμένη στο φοιτητικό κίνημα από το '74 ως μέλος του Δημοκρατικού Αγώνα και του Ρήγα Φεραίου αργότερα, συνέχισε με το ΚΚΕ Εσωτερικού και το '82 κατέβηκε υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Η ένταξή της στον Συνασπισμό συνοδεύτηκε με πολλά ερωτηματικά που όμως δεν την εμπόδισαν να παραμείνει έως σήμερα στον ίδιο πολιτικό χώρο, στις γραμμές πια του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της λέσχης των Ελλήνων που έζησαν και σπούδασαν στην Ιταλία. Επαγγελματικά ασχολήθηκε κυρίως με τον σχεδιασμό επίπλων, τη διαμόρφωση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος. Σήμερα παρακολουθεί μαθήματα στο Εικαστικό Εργαστήρι και είναι ενεργό μέλος της θεατρικής ομάδας. Στήριξε συμμετέχοντας στη γραμματεία το Αλληλέγγυο Φροντιστήριο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μέλος της Ανάπλασης εδώ και χρόνια και υποψήφια δημοτική σύμβουλος για δεύτερη φορά.

39. ΜΠΑΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Φοίτησε στο τμήμα Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων στο ΤΕΙ Πατρών και στο τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμησης της σχολής Akto Art and Design, απ' όπου αποφοίτησε με bachelor. Έχει σχεδιάσει καφέ, μπαρ, μονοκατοικίες, διαμερίσματα και ξενοδοχεία. Συμμετείχε σε ομάδες εργασίας σχεδιασμού, επίβλεψης και κατασκευής μεγάλων έργων με έμπειρους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και διακοσμητές. Πάντα ενεργός πολίτης, με συμμετοχή και ενδιαφέρον για την πόλη του, συμμετέχει για δεύτερη φορά στο ψηφοδέλτιο της Ανάπλασης.

40. ΜΠΕΡΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Γέννημα–θρέμμα Αιγαλιώτισσα, έκανε τα πρώτα βήματα στο σχολείο του δάσκαλου πατέρα της, σε μια εποχή δημιουργίας, σε μια εποχή συλλογικότητας. Σπούδασε Χημικός Μηχανικός, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το περιβάλλον και την ενέργεια, εργαζόμενη στον Δήμο Αιγάλεω (κεραίες, προγράμματα, εκδηλώσεις κλπ.). Ασχολήθηκε νωρίς με τα κοινά, με το σθένος της νιότης που αποζητά ν’ αλλάξει τον κόσμο. Σήμερα, με άποψη, ενδιαφέρον και αγωνία για την τύχη της πόλης, οραματίζεται να αναπτυχθεί ο τόπος μας, να αντιπαλέψει την κρίση, να γίνει πιο φιλόξενος και αξιοβίωτος. Παντρεμένη με τον Βαγγέλη Μουρλά ανάθρεψαν δύο παιδιά -σήμερα φοιτητές- τον Γιώργο και την Φαίδρα. Η γνώση τεσσάρων γλωσσών τη βοηθά να παρακολουθεί τις αλλαγές στον κόσμο. Πιστεύει σε έναν κόσμο καλύτερο, που θα χτιστεί με αξίες, μέθοδο και πολλή δουλειά.

41. ΜΠΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ελεύθερος επαγγελματίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η αγάπη του για την πόλη μας τον έκανε να θέλει να παλέψει και μέσα από τις γραμμές της παράταξης στο πλευρό του Δημήτρη Μπίρμπα, για να υλοποιήσει το όραμά του που είναι ένα Αιγάλεω - Πόλη Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η αγωνία του τα νέα παιδιά να αθλούνται σε ασφαλείς και άρτιες συνθήκες τον οδήγησε να ασχοληθεί ενεργά και με επιμονή τα τελευταία τέσσερα χρόνια στις ακαδημίες του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο., όπου και έχει να επιδείξει πλούσιο έργο. Πεποίθησή του είναι ότι πρέπει να αναπτυχθεί όχι μόνο ο σωματειακός, αλλά και ο μαζικός αθλητισμός σε όλες τις ηλικίες. Θέση του είναι ότι με την ουσιαστική συμμετοχή των πολιτών στα κοινά θα επιτευχθεί η ανατροπή των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά.

42. ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκε στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας και είναι δημότης Αιγάλεω από το 1980. Μέλος της ΕΛΔΥΚ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου) από την ίδρυσή της, μαχητής στον πόλεμο της Κύπρου (1974). Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και 33 χρόνια στον Δήμο Αιγάλεω ως υπεύθυνος πρασίνου. Υπήρξε συνδικαλιστής στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω, ως γραμματέας και αντιπρόεδρος για 30 χρόνια και εκλεγμένο μέλος στην ΠΟΕ-ΟΤΑ. Υπήρξε αθλητής μεγάλων αποστάσεων και ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό μπάσκετ για πολλά χρόνια, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του είναι χειμερινός κολυμβητής. Λόγω της θητείας του στον Δήμο Αιγάλεω, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα καθημερινά προβλήματα των Αιγαλεωτών. Η αγάπη για την πόλη μας δημιουργεί την επιθυμία του να παλέψει ώστε να γίνει το Αιγάλεω μια πιο ανθρώπινη πόλη, μία πόλη που αυτές τις δύσκολες εποχές θα είναι αλληλέγγυα των ανθρώπων της.

43. ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Από το 1962 που γεννήθηκε, κατοικεί και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Αιγάλεω. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Κατάγεται από την Κεφαλλονιά (Δαβγάτα) και από την Μικρά Ασία (Αλάτσατα). Αποφοίτησε από τη σχολή ΕΣΟΕ (marketing, διοίκηση επιχειρήσεων, λογιστικά). Από το 1981 έχει επαγγελματική δραστηριότητα στο εμπόριο και σήμερα διατηρεί μια οικογενειακή επιχείρηση εσωρούχων. Ανέπτυξε ενεργό κοινωνικο-πολιτική δράση, με πλούσια συμμετοχή σε αγώνες τόσο σε τοπικό επίπεδο γειτονιάς, όσο και στο επαγγελματικό - εμπορικό πεδίο, με παρουσία σε πολλές δημόσιες συγκεντρώσεις και πορείες. Η δράση του είναι συνεχής, με παρεμβάσεις προς τη δημοτική αρχή και προς τον Σύλλογο Εμπόρων και Βιοτεχνών Αιγάλεω, με υπομνήματα και με τη φυσική του παρουσία. Υπόσχεται ότι "θα τιμήσει την ψήφο σας".

44. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1976 και μένει στο Αιγάλεω από τότε, καθώς και ο πατέρας του γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ. Αποφοίτησε από το Α΄ Γυμνάσιο και τελείωσε τη σχολή του ΟΑΕΔ με ειδικότητα αρτοποιία-ζαχαροπλαστική. Εργάσθηκε σε φούρνους στην Αθήνα και στο Αιγάλεω μέχρι το 2000, όπου γνώρισε τη σύντροφο της ζωής του, με την οποία είναι πάντα μαζί. Υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό επί 21 μήνες σε πλοίο. Αργότερα ασχολήθηκε με το επάγγελμα του οδηγού τουριστικού λεωφορείου, για 12 συνολικά έτη. Το επάγγελμα αυτό ήταν η αφορμή να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, σε κλαδικό επίπεδο αρχικά και μετά με τα εργατικά γενικότερα. Εκλέχτηκε με την παράταξη της Αυτόνομης Παρέμβασης στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, καθώς και στην κεντρική επιτροπή της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ που ασχολείται με τα εργατικά σε πανελλαδικό επίπεδο. Εκδιώχθηκε και τελικά απολύθηκε από την εργασία του λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης, έμεινε άνεργος σχεδόν ενάμιση χρόνο και τώρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως οδηγός ταξί.

45. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο Αιγάλεω από το 1959. Είναι απόφοιτος του ΕΛΚΕΠΑ (προγραμματιστής Η/Υ) και εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος. Έχει έντονη παρουσία στα κοινά από τα μαθητικά του χρόνια ως μέλος μαθητικών συμβουλίων και αργότερα ως εκλεγμένος συνοικιακός σύμβουλος. Παλαίμαχος αθλητής της ομάδας μπάσκετ ΟΛΥΜΠΙΑΣ '73. Για χρόνια μέλος συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. Με έντονη παρουσία και συνδικαλιστική δράση στον χώρο των τραπεζών. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

46. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1986 και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Είναι απόφοιτος του Α΄ Ενιαίου Λυκείου. Σπουδάζει μουσική από τεσσάρων ετών και παίζει αρμόνιο, jazz piano, κλαρινέτο και μπουζούκι. Είναι πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών και μουσικής τεχνολογίας. Μέλος της Νεολαίας Σύριζα και μέλος του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου. Οραματίζεται μια πόλη φιλική, ανθρώπινη, συμμετοχική και κοινωνικά αλληλέγγυα. Με όλο το πλέγμα των κρίσιμων υπηρεσιών λειτουργικό: Υγεία, Πρόνοια, Εκπαίδευση, Πολιτισμός, Αθλητισμός. Πιστεύει ότι η πόλη μας χρειάζεται μια τολμηρή πολιτική σύγκρουση με τα μεγάλα και μικρά συμφέροντα που πνίγουν το παρόν και το μέλλον της. Θεωρεί ότι πρέπει να προωθήσουμε την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος κοινωνικής προστασίας για την αντιμετώπιση των φαινομένων της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Είναι πεπεισμένος, τέλος, ότι ένα τέτοιο σχέδιο συνιστά ρήξη με τις κυρίαρχες πολιτικές και τις κατεστημένες λογικές, αλλάζει νοοτροπίες, δημιουργεί ευρύτερες συσπειρώσεις και «εκπαιδεύει» τους πολίτες, προετοιμάζοντας το έδαφος για ευρύτερες αλλαγές.

47. ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννημένος το 1956 στο Αιγάλεω, σπούδασε αρχιτέκτονας στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και έκανε μεταπτυχιακά στην αναστήλωση μνημείων στη Ρώμη. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 1998-2002, υπεύθυνος των τεχνικών συνεργείων, μέλος Σχολικών Επιτροπών και της Επιτροπής Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Έργων του Δήμου Αιγάλεω από το 1994.

48. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Από πιτσιρίκι στον Α.Ο. Αιγάλεω. Σε ηλικία 19 ετών πρωταθλητής Β΄ Εθνικής. Στην Α΄ Εθνική Κατηγορία τα επόμενα τρία χρόνια, συνεχίζει με μέσο όρο τις 24 παρουσίες ανά χρονιά. Στο μπαράζ του 1981 βασικός στην Κρήτη με αντίπαλο τη Ρόδο. Το 1982 παίζει πρώτη φορά κόντρα στο Αιγάλεω, σαν παίκτης της Κορίνθου (τελικό αποτέλεσμα 1-1, που αργότερα άλλαξε σε 2-0). Πηγαίνει στην Κόρινθο το 1983/84 και το 1984/85 παίζει στην Γ΄ Εθνική με τα χρώματα του Φωστήρα. Τη διετία 1986/87 είναι παίκτης του Εθνικού Αστέρα. Ακολουθούν: Διαγόρας, Ορφέας, Ιεράπολη, Αγία Ελεούσα. Το 1989-90, το νήμα της αγωνιστικής του σταδιοδρομίας στερεύει. Προπονητής σήμερα, έχει ασχοληθεί με τα διοικητικά του Συνδέσμου των Παλαιμάχων (ΣΥΒΕΠΑΠ), διατελώντας μέλος όλων σχεδόν των Δ.Σ. στο αξίωμα του προέδρου.

49. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΡΕΒΛΟΥ ΑΓΟΡΗ (ΡΟΥΛΑ)

Γεννήθηκε στον Πειραιά. Μένει στο Αιγάλεω (Λιούμη) από το 1967. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 23ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω και αντιπρόεδρος του 7ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου. Έχει αναπτύξει πλούσια δραστηριότητα σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας, πολιτισμού και παιδείας. Μέλος επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου (σχολικές, κοινωνικής πρόνοιας). Είναι μέλος του Δ.Σ. των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών.

50. ΠΟΛΥΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Σπούδασε θέατρο στη Σχολή για το Θέατρο και την Όπερα του Αμφιθεάτρου του Σπύρου Ευαγγελάτου. Ταυτόχρονα έκανε σπουδές κλασικού τραγουδιού, θεωρητικών μουσικής και πιάνου. Επίσης αρκετά χρόνια ασχολείται με τη λαϊκή μας μουσική και παίζει μπουζούκι με λαϊκές ορχήστρες. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Θύμιος Καρακατσάνης, Σπύρος Ευαγγελάτος, Σταμάτης Φασουλής, Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Γιάννης Κακλέας, Κάρμεν Ρουγκέρη κ.ά. κι έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, με την Ελληνική Θεαμάτων, ΔΗΠΕΘΕ (Καλαμάτας, Κρήτης, Κοζάνης), καθώς και στα περισσότερα κεντρικά θέατρα της Αθήνας. Από το 2012 διδάσκει υποκριτική, αυτοσχεδιασμό και ορθοφωνία στην δραματική σχολή ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. Έχει εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και διαφημιστικά σποτ, ενώ είναι βασικός εκφωνητής του καναλιού ACTION 24. Ενεργό μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών από το 1992.

51. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1978 στο Αιγάλεω όπου τελείωσε τη βασική του εκπαίδευση. Σπούδασε Γραφιστικά με ειδικότητα Computer Graphics Animation. Έχει εργαστεί στον σχεδιασμό και στη λειτουργία Μονάδας Ανακύκλωσης, αργότερα στον τομέα εκδόσεων ψυχαναλυτικών και λογοτεχνικών βιβλίων και σήμερα εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Πήρε μέρος στις μαθητικές και νεολαιίστικες κινητοποιήσεις της γενιάς του. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Μοτοσυκλετιστικής και Φωτογραφικής Εξερεύνησης. Ενδιαφέρεται πρωταρχικά για τα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος.

52. ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ζει στο Αιγάλεω από την ημέρα που γεννήθηκε και εδώ μεγαλώνει σήμερα τα δύο του παιδιά. Από το 1990 δουλεύει ως δάσκαλος σε σχολεία της πόλης μας. Επειδή δεν θέλει ν' αποφασίζουν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς, από μικρή ηλικία συμμετείχε στα κοινά: σε πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους, σωματεία (για χρόνια μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων Αιγάλεω), συλλόγους Μυτιληνιών (πρόεδρος για πάνω από δεκαετία), πολιτικές οργανώσεις, ενώ πάντα προσπάθησε να είναι ενεργός γείτονας και πολίτης. Σήμερα είναι συντονιστής της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Αιγάλεω. Ονειρεύεται μια πόλη καθαρή, πράσινη, με δική της αγορά, πολιτιστική προσφορά και κατοίκους που θα έχουν δουλειά, αξιοπρέπεια. Μια πόλη που θα στηρίζει τους δημότες της με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με δομές αλληλεγγύης, ώστε να εξασφαλίζονται όλα τα απαραίτητα (στέγη, τροφή, ρεύμα, υγεία), σύγχρονη και φιλόξενη. Μια πόλη που θα διοικείται από τους κατοίκους της και θα στηρίζεται στη συμμετοχή τους. Μια πόλη που θα σέβεται, αλλά και που θα απαιτεί να τη σέβονται.

53. ΣΠΑΘΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Είναι ιδρυτικό μέλος της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ. Συμμετέχει διαρκώς και ακατάπαυστα στα δημοτικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης μας. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος της παράταξης επί οκταετία. Συμμετείχε και συνέβαλε σε σημαντικές αποφάσεις και δραστηριότητες που έθεσαν τη μεγάλη κοινωνική υποδομή για την ανάπτυξη του Αιγάλεω. Αποφοίτησε από το 6ο Δημοτικό και το Α΄ Γυμνάσιο Αρρένων (Μοσχονησίων). Είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα είναι δικηγόρος Αθηνών.

54. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεννήθηκε το 1980 στο Αιγάλεω στη συνοικία του Άνω Λιούμη. Εκεί μεγάλωσε, πήγε σχολείο, έκανε φίλους, εκεί μένει μέχρι σήμερα μαζί με την οικογένειά του. Έτσι γνωρίζει τα θέματα που μας απασχολούν ως δημότες κι έχει τον χρόνο και τη διάθεση να συνεισφέρει κι εκείνος στην κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας. Είναι πτυχιούχος μηχανικός αεροσκαφών και εργοδηγός μηχανολόγος. Εργάζεται στον ΟΛΠ και είχε ασχοληθεί παλαιότερα με τον συνδικαλισμό και τις εργασιακές διεκδικήσεις. Αγαπά τη μουσική και είναι ερασιτέχνης μουσικός και στιχουργός.

55. ΣΤΑΥΡΑΤΗ-ΦΡΑΓΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Γεννήθηκε το 1960 και μεγάλωσε στο Αιγάλεω, όπου και κατοικεί. Είναι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών. Φοίτησε στη Σχολή Σχεδιαστών ΑΤΕΣ (πρώην Δοξιάδη) και εργάστηκε σαν σχεδιάστρια. Για δεκατρία χρόνια διέμενε στην Ηγουμενίτσα, όπου ασχολήθηκε με τον Σύλλογο Γονέων και με πολιτιστικές δράσεις. Επιστρέφοντας στο Αιγάλεω, δραστηριοποιήθηκε συμμετέχοντας ενεργά ως εθελόντρια στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, βοηθώντας με όλες τις δυνάμεις της για την επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν εξαιτίας της κρίσης.

56. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1984 και σπούδασε στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εργάστηκε δύο χρόνια στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για παιδιά και εφήβους στον ιδιωτικό τομέα, ενώ συνεχίζει στην έρευνα και εφαρμογή πρακτικών ανακύκλωσης οικιακών απορριμάτων στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Μέλος στην Επιτροπή για τη Διάσωση του Ελαιώνα και μέλος των Φίλων της Φύσης.

57. ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Γεννήθηκε το 1988 στο Αιγάλεω και αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο. Πτυχιούχος της Νομικής Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης, με ειδίκευση στο Συνταγματικό Δίκαιο. Ολοκληρώνει σύντομα και δεύτερο μεταπτυχιακό, στην Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ προετοιμάζεται για διδακτορικό. Έχει δημοσιεύσει μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά όπως το "Περιβάλλον και Δίκαιο" και το "Foreign Affairs" και έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε επιστημονικά συνέδρια. Ήταν ομιλητής στην ημερίδα για τη Συνταγματική Αναθεώρηση που συνδιοργάνωσαν η "Ελευθεροτυπία" και η Αντιπεριφέρεια Πειραιά. Αρθρογραφεί για τοπικά ζητήματα, καθώς και για θέματα δικαιοσύνης, επικαιρότητας και νεολαίας στον Τύπο ("Το Παρόν", "Ελευθεροτυπία", "Εφ. Συντακτών", "Αυγή" κλπ.). Συμμετείχε στην εκπομπή του CNN "Connect the World", με αφορμή την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα. Ήταν σύνεδρος στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τον Δεκέμβριο του 2012, καθώς και στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο του 2013, ενώ υπήρξε μέλος της πρώτης γραμματείας της οργάνωσης Δικηγόρων ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω του: "η συμμετοχή στα κοινά σημαίνει Ευθύνη και Όραμα".

58. ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1965 στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής από Έλληνες μετανάστες και επέστρεψε στην Ελλάδα με τη Μεταπολίτευση το 1974. Οργανώθηκε σε ηλικία 15 ετών στην ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (τη νεολαία του ΚΚΕ Εσωτερικού) και τελείωσε το 3ο Λύκειο Αιγάλεω (του «Κουνούπη»). Σπούδασε Μηχανολόγος στο ΤΕΙ Χαλκίδας, όπου και συμμετείχε ενεργά στην παράταξη Δημοκρατικός Αγώνας. Έκτοτε ζει και εργάζεται στο Αιγάλεω. Έχει μια βιοτεχνία-συρματουργία που κατασκευάζει ελατήρια στρωμάτων. Είναι γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Αιγάλεω.

59. ΦΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1945 στις Πλαταιές Θηβών και κατοικεί στο Αιγάλεω από το 1960. Είναι παντρεμένος κι έχει τρία παιδιά. Συνταξιούχος της ΔΕΗ με πλούσια συνδικαλιστική δράση ως πρόεδρος του Δ.Σ. των εργαζομένων στον Η/Σ του Αγίου Γεωργίου στο Κερατσίνι (1979-1995). Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και σύνεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Μέλος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ, με έντονη δράση στους κοινωνικούς αγώνες της πόλης μας. Διετέλεσε ταμίας του Δ.Σ. του ΕΑΚ και του 2ου ΤΕΛ Αιγάλεω. Από το 1995 έως το 2007 ήταν γραμματέας της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αιγάλεω.

60. ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Κύθνο. Είναι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων "Διαμαντοπούλου". Σήμερα σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, φοιτώντας στο 3ο έτος του Τμήματος Πληροφορικής. Παράλληλα με τις σπουδές του, εργάζεται ως ασκούμενος σε εταιρία παροχής επενδυτικών υπηρεσιών. Από μικρή ηλικία έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο στο σωματείο του ΔΙΑΓΟΡΑ Αιγάλεω. Ως γιος του νυν δήμαρχου Κύθνου Μανώλη Φίλιππα, έχει έγκυρη ενημέρωση για τα αυτοδιοικητικά και έχει τη θέληση να συμβάλλει στην βελτίωση της κατάστασης στην πόλη μας στους τομείς της ειδικότητάς του (αθλητισμός, πληροφορική, οικονομικά).

61. ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω, όπου και κατοικεί. Είναι παντρεμένος κι έχει δυο κόρες. Απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Αϊνστάιν, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί κατάστημα με αλουμινοκατασκευές. Με έντονη αθλητική δραστηριότητα, έχοντας υπάρξει ποδοσφαιριστής στην ΙΕΡΑΠΟΛΗ και στον ΟΡΦΕΑ Αιγάλεω. Για 12 χρόνια πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου Α.Ο. ΙΕΡΑΠΟΛΗ, όπου παραμένει μέχρι σήμερα. Έχει διατελέσει 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος με τις παρατάξεις ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ του Γιάννη Μυστακόπουλου και ΑΙΓΑΛΕΩ - ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Χρήστου Καρδαρά. Μέλος της διοίκησης του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού (ΔΑΟ) και των Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων, κατάφερε να εξασφαλίσει δημόσιους χώρους για τα εξής αθλητικά σωματεία του δήμου: ΖΕΦΥΡΟΣ Αιγάλεω, ΚΡΟΝΟΣ Αιγάλεω, ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αιγάλεω, ΡΑΓΚΜΠΥ Αιγάλεω και Α.Π.Ο. ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ Αιγάλεω. Υπήρξε πρόεδρος της 3ης Σχολικής Επιτροπής.

62. ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ (ΓΙΑΝΝΑ)

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Αιγάλεω. Οικονομολόγος, πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, καθηγήτρια στο 4ο ΓΕΛ Αιγάλεω. Με έντονη παρουσία στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα (μέλος προεδρείων) και στους κοινωνικούς αγώνες τις δεκαετίες 1970-1980. Δημοτική Σύμβουλος 1987-1990 και 1995-2002. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Πρασίνου, Πρόεδρος της Δημοτικής Φιλαρμονικής, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Πολιτιστικού Οργανισμού (ΔΠΟ) και του Δημοτικού Κέντρου Παιδιού. Σήμερα είναι δημοτική σύμβουλος (2011-2014). Πρωτοστάτησε στη δημιουργία του Αλληλέγγυου Φροντιστηρίου στο 4ο ΓΕΛ, μαζί με εθελοντές εκπαιδευτικούς και γονείς της πόλης μας. Εργάσθηκε επίσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ως συντονίστρια προγράμματος επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για ΑΜΕΑ και στον Ρ/Σ ΣΠΟΡ FΜ 94,6. Παντρεμένη με τον Γεώργιο Λαμπρόπουλο, έχουν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Λυδία.